Image

Digital service design

Head of UX bij ANWB

Coen werkt bij ANWB waar hij zich inzet voor de optimalisatie van digitale interfaces voor de ruim 4,5 miljoen ANWB leden. Hij verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van het UX design team. Als coach van zijn teamleden zorgt hij voor persoonlijke ontwikkeling, inspiratie en zelfkennis.

Hij is een bruggenbouwer die de business, design en techniek verbind door de klant-centraal te stellen in alle fases van het UX-proces, van visie en strategie, concepting tot wire-framing en prototyping.

UX CASES

Deze cases laten zien dat User Experience (UX) en Conversion Rate Optimization (CRO) digitale services en producten beter maken.

Innoveer met Design Thinking

Werk user-centered en zet klanten om in fans van jouw merk. Samen met je klanten en ontwikkel steeds dichter naar de optimale oplossing.

BEKIJK DE WORKSHOPS
Image

UX Onderzoek

Een gebruiksvriendelijke website is essentieel om bezoekers van je website te boeien en te binden. Maar hoe kom je erachter of de bezoeker je website gebruiksvriendelijk vindt? User Experience-onderzoek is hierop het antwoord.

Image
Image

UX Strategie & Design

Wie gaat over UX, over customer experience (CX), wie over identiteit, en hoe kun je dat goed organiseren? Wat het beste werkt, verschilt van organisatie tot organisatie. Een heldere visie en strategie verhoogt je succes.

Image
Image

UX Coaching

Of je nu bezig bent met een carrièreswitch of meer succes wilt boeken als designer. Als je altijd gericht bent op de gebruiker, wie zorgt er dan voor jou? Ontwikkel jezelf tot UX expert met persoonlijke doelen en 1-op-1 gesprekken.

Image
Image

Training & Workshops

Bij user experience draait het eigenlijk om één ding: empathie. Volg een training op het gebied van UX design, Design Sprints, Design Thinking of Lean.

Image
User Experience Design ervaring opgedaan bij internationale marktleiders

Gewerkt voor

 • Image
  Sleep In Genoa
 • Image
  Korum
 • Image
  Kura
 • Image
  Maison Rasmi
 • Image
  Melrose
 • Image
  Encore Autos