Image

Proclaimer

De informatie op deze website heb ik zorgvuldig samengesteld. Ik beloof dat we de informatie actueel houden en zullen dan ook regelmatig de informatie bijwerken.

Klopt er iets niet?

Als je merkt dat iets niet klopt, als de site hapert of als je iets verdachts opmerkt, laat het mij dan even weten via het contactformulier.

De informatie op deze website is misschien niet geschikt voor het doel waarvoor je het hebt geraadpleegd. Wees daar dus voorzichtig mee. Neem direct contact met mij op als je onjuiste of verouderde informatie op deze website aantreft.

Links naar andere websites

Deze website bevat ook links naar andere websites voor specifieke of aanvullende informatie. Ik check de links naar andere sites regelmatig, zodat ze actueel en betrouwbaar zijn. Ik kan helaas niet verantwoordelijk zijn voor wat er op die andere sites gebeurt.Cookies

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Hun tools worden gebruikt om de site te optimaliseren en het gebruik van deze website voor jou te verbeteren. Hieronder een overzicht:

Cloudflare
Naam: _cfduid
Functie: Deze website gebruikt Cloudflare voor snelle laadtijden en veilige toegang voor jou als bezoeker.
Bewaartermijn: 1 jaar

Google Analytics
Naam: _ga
Functie: Deze website gebruikt Google Analytics voor het meten van websitebezoek. Zo zien we hoeveel bezoekers er zijn, welke pagina's wel of niet worden bezocht. Op basis daarvan wordt deze website verbeteren.
Bewaartermijn: 2 jaar

Tawk.to
Naam: _tawk
Functie: Deze website gebruikt Tawk.to om te chatten als je een vraag hebt.
Bewaartermijn: 10 jaar

Hotjar
Naam: _hj***
Functie: Deze website gebruikt incidenteel Hotjar om kijk- en klikgedrag op de site te analyseren en op basis daarvan de layout van deze website te verbeteren, zodat je sneller je weg vindt. Met name nadat we nieuwe functies aan de site hebben toegevoegd en wil zien hoe en of die nieuwe functies worden gebruikt.
Bewaartermijn: 1 jaar

Youtube
Naam: diverse
Functie: Deze website gebruikt Youtube om video's op sommige pagina's en blogartikelen in te sluiten.
Bewaartermijn: 2 jaar